Aparthotels: de voordelen van een hotel én appartement (2024)

Aankomst Vertrek

MA DI WO DO VR ZA ZO

Juli 2024

MA DI WO DO VR ZA ZO

Augustus 2024

MA DI WO DO VR ZA ZO

September 2024

MA DI WO DO VR ZA ZO

Oktober 2024

MA DI WO DO VR ZA ZO

November 2024

MA DI WO DO VR ZA ZO

December 2024

MA DI WO DO VR ZA ZO

Januari 2025

MA DI WO DO VR ZA ZO

Februari 2025

MA DI WO DO VR ZA ZO

Maart 2025

MA DI WO DO VR ZA ZO

April 2025

MA DI WO DO VR ZA ZO

Mei 2025

MA DI WO DO VR ZA ZO

Juni 2025

MA DI WO DO VR ZA ZO

Juli 2025

MA DI WO DO VR ZA ZO

Augustus 2025

MA DI WO DO VR ZA ZO

September 2025

MA DI WO DO VR ZA ZO

Oktober 2025

MA DI WO DO VR ZA ZO

November 2025

MA DI WO DO VR ZA ZO

December 2025

MA DI WO DO VR ZA ZO

Prijzen per kamer en per nacht, excl. bijkomende kosten

Selecteer een vertrekdatum

Reisgezelschap

Aparthotels: de voordelen van een hotel én appartement (2024)

FAQs

Aparthotels: de voordelen van een hotel én appartement? ›

Bij een aparthotel profiteer je van de voordelen van een hotel en appartement. Bij een appartementenhotel bieden ze de service van een hotel, maar verblijf je in een appartement of studio. Zo kun je elke ochtend bijvoorbeeld heerlijk ontbijten. Sommige aparthotels bieden ook de mogelijkheid voor een eigen keuken.

Wat is verschil tussen hotel en aparthotel? ›

Een aparthotel is een appartementenhotel: oftewel, een appartement met hotelservice. Het heeft alle voordelen van een hotel en bestaat niet uit kamers, maar uit appartementen. Het verschil zit 'm vaak in de grootte van de appartementen en de bijbehorende service.

Wat is goedkoper een hotel of appartement? ›

Een appartement is in veel gevallen goedkoper

Allereerst is het huren van een appartement in veel gevallen een stuk minder prijzig dan de een overnachting in een hotel. Vooral voor gezinnen en vriendengroepen kan dit een voordelige optie zijn.

Wat is een hotelappartement? ›

Een aparthotel is een combinatie tussen een appartement en een hotel. Een appartement met hotelservice. Het complex bestaat dus niet alleen uit kamers maar uit allemaal appartementen. Een aparthotel kan je overal wel vinden in Nederland, Italië, Spanje of wil je naar Griekenland dat maakt allemaal niet uit!

Wat is het verschil tussen een flat of appartement? ›

Een appartement kan ook uit meer dan één verdieping bestaan, een flat niet. Meestal zijn appartement en flat naast elkaar bruikbaar. Het gebouw telt 23 appartementen / flats, verdeeld over vijf verdiepingen. Vader heeft zijn appartement / flat heel leuk ingericht.

Hoe duur is het om in een hotel te wonen? ›

De all-inn huurprijzen varieren van €250 tot €4.000 per maand. Op het moment staan er op de site kamers in ruim veertig hotels en b&b's te huur. Diverse ketenhotels hebben zich al aangesloten.

Is Airbnb goedkoper dan een hotel? ›

Een verblijf met Airbnb is er ruim 3,5 keer goedkoper. Verder zijn vakantieverblijven in het oude centrum van het Kroatische Dubrovnik nagenoeg even duur op de twee platformen. Wie daar een week verblijft, betaalt amper meer voor een hotel dan voor een Airbnb.

Wat is de goedkoopste dag om een hotel te boeken? ›

Een dinsdagnacht is altijd voordeliger dan een vrijdag. – Websites als booking.com zijn handig omdat je er meteen ziet wat de goedkoopste data zijn in je favoriete hotel voor de volgende maanden. Toch loont het vaak de moeite om daarna rechtstreeks te boeken bij het hotel.

Waarom is een hotelkamer voor 1 persoon duurder? ›

De 1-persoonskamers zijn meestal 2-persoonskamers die maar door 1 persoon gebruikt worden. Je zult dit misschien ook weleens gezien hebben als je zelf een hotelkamer voor je alleen boekt. De meerprijs is dus niet voor een luxere kamer maar gewoon omdat het hotel de prijzen baseert op een bezetting van 2 personen.

Hoe lang mag je in een hotel wonen? ›

In het algemeen zijn er geen harde regels voor hoe lang je in een hotel mag blijven. Het hangt af van de infrastructuur en de wetgeving van het gebied waar je verlengde verblijven aan wilt bieden.

Wat is de omzet van een hotel? ›

Omzet is het verkoopbedrag dat je hotel heeft omgezet, zowel door kamerverkoop als aanvullende omzet.

Wat is het verschil tussen een hostal en een hotel? ›

In een hotel heb je in de regel je eigen kamer met badkamer en is dit je privéruimte terwijl je in een hostel vaak een gedeelde ruimte hebt die je met meerdere kamergenoten deelt. Qua faciliteiten doen hostels echter niet onder voor de meeste hotels en is er van alles te vinden in de wat grotere en betere hostels.

Wat is het verschil tussen een hotel en een resort? ›

Het verschil tussen een hotel en resort

In tegenstelling tot een hotel, biedt een resort veel meer voorzieningen en vermaak. Denk hierbij aan grote zwembaden, sportvelden, restaurants, cafés, fitness en meestal ook een wellnesscenter. De hele dag door worden er leuke activiteiten georganiseerd voor alle leeftijden.

Wat is het verschil tussen een Inn en een hotel? ›

Hotels provide a number of recreational facilities and amenities, including gyms, swimming pools, and spa areas. Inns do not usually have these facilities. They do, however, usually have a small area for meals. Traditional inns may also have an onsite restaurant.

Welke type hotels zijn er? ›

Het kan bijvoorbeeld een resort, een boetiekhotel, een zakenhotel, een aparthotel, een eco-hotel, een congreshotel of een luchthavenhotel zijn. Bij het bepalen van je aanbod wil je er zeker van zijn dat het de doelgroep aanspreekt die je in gedachten hebt.

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Rueben Jacobs

Last Updated:

Views: 5775

Rating: 4.7 / 5 (57 voted)

Reviews: 80% of readers found this page helpful

Author information

Name: Rueben Jacobs

Birthday: 1999-03-14

Address: 951 Caterina Walk, Schambergerside, CA 67667-0896

Phone: +6881806848632

Job: Internal Education Planner

Hobby: Candle making, Cabaret, Poi, Gambling, Rock climbing, Wood carving, Computer programming

Introduction: My name is Rueben Jacobs, I am a cooperative, beautiful, kind, comfortable, glamorous, open, magnificent person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.